Düzenleme ve Tadilat Zamanı

21 Ağustos 2020
Yeni taşındığınız bir evde ya da mevcut evinizde yapmak istediğiniz her türlü düzenleme, tadilat ve benzeri işleri için en küçük parçadan en büyüğüne ihtiyacınız olabilecek tüm ürünler BAUHAUS’da.

Bu yazımızda yapmak istediğiniz tadilat işlerinde, işinizi epey kolaylaştıracak ve size hem zamandan hem de enerjiden tasarruf sağlayacak hırdavat ile el aletlerini derleyelim istedik. Birçok evin olmazsa olmazı bu aletlere gelin birlikte göz atalım.
1 - Duvar Raf Sistemleri
Duvar raf sistemleri eşyalarınızı en düzenli şekilde ve yerden en çok tasarruf sağlayarak saklayabilmeniz için ideal sistemlerdir. Kolay kurulumu sayesinde banyo, mutfak, salon, bahçe ve benzeri evin her alanında bu sistemi kurabilir ve eşyalarınızı bir düzen içerisinde saklayabilirsiniz.
2 - Bel ve Kemer Çantaları
Yine tadilat işlerinde size yardımcı olacak ve kesinlikle işinizi oldukça kolaylaştıracak bir diğer ürün bel ve kemer çantaları. Bu çantaların çok cepli yapısı ile merdiven üzerinde, çatı ve benzeri zor alanlarda ihtiyacınız olan her aleti yanınızda taşıyabilirsiniz. Ayrıca keskin aletler ve çivilere karşı güçlendirilmiş yapıları ile iş güvenliğinizi de sağlayacaktır. Hava almaya uygun yapısı çalışırken rahat hissetmeniz için ideal.
3 - Merdivenler
Büyük yahut küçük her türlü tadilat işinde yardımımıza koşan merdivenler! BAUHAUS’da eviniz için her türlü merdiveni rahatlıkla bulabilirsiniz. Katlanır sandalyeli merdivenden, katlanarak gizlenebilir çatı merdivenine ve hatta büyük tadilat, dış cephe boyası gibi işler için iskele çalışma tezgâhına kadar çeşitli merdivenleri BAUHAUS’da kolaylıkla bulabilirsiniz. 
4 - Çeşitli El Aletleri
Her türlü işiniz için ihtiyacınız olan çeşitli el aletleri yine BAUHAUS hırdavat ve el aletleri bölümünde sizleri bekliyor. Çalışma tezgahları, kerpetenler, kesiciler, anahtarlar, çekiçler, eğeler, penseler, oyma setleri, tornavidalar, işkenceler, gönyeler, makaslar ve daha niceleri…  El aletlerinizi düzenli bir şekilde saklamak, zarar gelmesini ve kaybolmalarının önüne geçmek içinse takım çantaları işinizi görecektir. Bu çantalar sayesinde hem aletlerinizi bir arada düzenli bir şekilde saklayabilir hem de kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. 
5 - Raflar ve Dolaplar
BAUHAUS’da her eve ve her köşeye uygun raflar, dolapları kullanarak evinizde düzen sağlayabilirsiniz. Kitaplıktan ayakkabılığa, banyo dolabından mutfak dolabına kadar evininizin her alanında kullanabilirsiniz. Ayrıca birbirinden şık rafları kullanarak bunların üzerinde objeler, saksılar, resimler ve benzeri birçok eşyanızı sergileyebilir, evinizde dekoratif bir hava yaratabilirsiniz.

BAUHAUS mutlu günler diler!