Ev ve Bahçenizdeki Eşyalarınızı Saklamak/Korumak İçin...

19 Eylül 2022
Evinizde ve bahçenizde kullandığınız eşyaları muhafaza ederken ne kadar dikkat ediyorsunuz? Her gün elinizin altında olan veya sadece belli mevsimlerde kullandığınız birçok eşyayı eskitmeden ve neredeyse ilk günkü halleriyle kullanabilmeniz aslında sandığınızdan daha kolay. Eşyalarınız, özellikle dış alanlarda kullandıklarınız, beklediğinizden daha çabuk eskiyor; ilk günlerdeki performansını kaybediyor veya tamamen kullanılamaz hale geliyorsa belki de hemen o eşyanın kalitesinde sorun aramamanız gerekir. Onları yeterince iyi korumuyor olabilir misiniz? Çünkü aslında birçok eşya iyi saklandığı ve korunduğu takdirde uzun kullanımlar sonrası bile hâlâ işlevlerini üst seviyelerde görmeye yetecek kalitededir.

Doğru bir saklama ve koruma ile eşyalarınızı çok daha uzun zaman yıpranmadan kullanabilir ve aslında küçük görünen ama biriktikçe büyüyen birçok masraftan da kendinizi kurtarabilirsiniz.

İşte bu konuda size yardımcı olabilmek adına BAUHAUS Ailesi olarak iç ve dış alanlarda kullandığınız eşyaları nasıl saklayabilir, koruyabilir ve uzun ömürlü kılabilirsiniz konularında bazı öneriler derledik.
1 - Depolama Sandıkları
Çok amaçlı depolama sandıkları özellikle bahçe ve balkon gibi dış alanlarda eşyalarınızı dış etkenlerden korumak için ideal ürünlerdir. Depolama sandıkları sayesinde dışarıda kullanmanız gereken eşyalarınızı eve taşımak zorunda kalmadan güvenli ve düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Böylece eşyalarınız güneşin veya sert hava şartlarının yıpratıcı etkisine maruz kalmaz.
2 - Koruma Örtüleri
özellikle 
Koruma örtüleri özellikle bahçe ve balkon mobilyaları açısından hayat kurtarıcı niteliktedir. Mobilyalarınız her ne kadar dış hava şartlarını uygun tasarlanmış olsalar da bir süre sonra yıpranmaları kaçınılmaz olacaktır. Özellikle ahşap bahçe mobilyalarınız, mangal ve benzeri eşyalarınız için yağmur ve çeşitli dış etkenlere karşı mutlaka koruma örtüleri kullanmanız gerekir.
3 - Saklama Kutuları
Evinizde mutfak, banyo eşyalarından ayakkabı ve benzeri kişisel eşyalarınıza kadar her alanda kullanabileceğiniz saklama kutuları pratik ve güvenilir bir çözümdür. Kullanmadığınız veya mevsimlik kullandığınız birçok eşyayı bu kutularda saklayabilir; tekrar kullanıma kadar bir zarar görmeden kalmasını sağlayabilirsiniz.
4 - Alet Evleri
Alet evleri bahçenizdeki her türlü eşyayı ve aleti yaz-kış en iyi şekilde saklayabileceğiniz ve bir düzen içinde kullanabileceğiniz muhteşem koruma yapılarıdır. Bisikletinizden, çim biçme makinenize, bahçe mobilyalarınızdan, çeşitli el aletlerinize kadar her eşyayı rahatlıkla ve bir düzen içerisinde saklayabilirsiniz. Alet evlerinin sunduğu düzenli saklama imkânı sayesinde eşyaların birbiri üzerine istiflenmesinden meydana gelen hasarların önüne geçebilir ve dış etkenlerden uzak, güvenilir bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.